Balığa çıkacaklar dikkat! İçişleri Bakanlığı yeni kuralları yayınladı

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Olta Balıkçılığına Yönelik Tedbirler" konulu genelge gönderdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen 'Olta Balıkçılığına Yönelik Tedbirler' konulu genelgeye göre,

  • Olta balıkçılığı faaliyeti yapılan sahil bantlarında, kişiler arasında en az 3 metre mesafe bırakılacak.
  • Bu doğrultuda gerekli yer işaretlemeleri (boya, yapışkan yer etiketi), ilgili mahalli idare birimince ivedilikle yapılacak
  • Belirlenmiş her alan içerisinde sadece bir kişinin bulunması gerektiği, olta balıkçılığı yapan vatandaşlara kolluk ve zabıta marifetiyle bildirilecek.
  • Belediyelerce, olta balıkçılığı faaliyeti icra edilen her bir alan için en az bir zabıta personeli, alan sorumlusu olarak belirlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Cenani Ayaydın'ın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı
Sağlık Meslek Mensuplarının Serbest Meslek İcrası Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası var: Ankara'da hepsi ücretsiz
20 dakika rötarlı iftarın sebebi ortaya çıktı
Bayram Tatili 9 Gün Oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kamu Çalışanlarına Müjde