Bariyerlere çarpan otomobil demir yığınına döndü: 2 yaralı

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazanın detayları haberimizde.

Konya'nın Kulu ilçesinde akşam saatlerinde Kulu Konya Karayolu'nun 13. kilometresinde bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kulu'dan Konya istikametine seyir halinde olan Ö.C. yönetimindeki 42 M 2668 plakalı Fiat marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüj bariyerlerine çarptı.

Kazada İki Kişi Yaralandı

Kaza sonucunda otomobilin hurdaya dönmesiyle araç sürücüsü Ö.C. ve yolcu olarak bulunan B.T. yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

LPG Tankı Yerinden Koptu

Kaza sırasında otomobilin LPG tankı yerinden koparak yolun karşı şeridine şarampole fırladı. Kaza yapan aracın kaldırılması sırasında yol trafiğe kapatıldı.

Olayla İlgili Tahkikat Başlatıldı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri

TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
M1 Konya AVM’de imza günleri ve Kitap Fuarı başlıyor
Bel ağrınız artıyorsa bu bilgiye kulak verin
Meram'ın Yeşil Hazinesi Kışa Hazırlanıyor
Kış Gelmeden Teslim! Hacılar'da 552 Konutluk TOKİ Projesi Hız Kesmiyor