Baskın yapılan ev silah imalathanesi çıktı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği baskında bir evin silah imalathanesi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Operasyonda çok sayıda tabanca ve silah parçası ele geçirildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla, yasa dışı silah imalatı yapan bir kişi deşifre edildi. Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan istihbari çalışmaların ardından H.U. isimli şahsın silah imalatı ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine ekipler, şüphelinin evine baskın düzenledi.

Evde Çok Sayıda Silah ve Parça Bulundu

Jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda, 105 adet marka ve seri numarası bulunmayan tabanca, matkap, yiv ve set açma makinesi, zımpara makinesi gibi silah imalatında kullanılan aletler ile tabanca alt gövdeleri, namlular, üst kapaklar, şarjörler, yaylar, mekanizma kalıpları, miller ve daha birçok parça ele geçirildi.

Şüpheli Zaten Tutuklu Çıktı

Yapılan araştırmalar sonucunda, H.U.'nun Antalya L Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu olduğu belirlendi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Başkan Altay'dan Ekonomi Forumunda Önemli Mesajlar
Meram Belediyesi'nden Satış İlanı: Depolu Dükkan ve Taşınmazlar İhale Usulüyle Satılacak
Oğuz Tunç, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne Atandı
Konya İtfaiyesi'nden denizaşırı eğitim
Konya'da Bir Hastanenin Kantini İhaleye Çıkıyor! Yıllık Ücreti Bedava Dedirtti