Beşiktaş’tan Konyaspor Maçı Öncesi Yoğun Antrenman Programı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, son antrenmanını Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gerçekleştirdi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor ile karşılaşacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, kondisyon ve taktik çalışmaları ön plandaydı. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yapılan idman, yoğun bir tempoda geçti.

Çift Kale Maçlarla Tamamlanan İdman

Isınma koşuları ve pas çalışması ile başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma çalışması ile devam etti. Siyah-beyazlı ekip, dar alanda oynanan çift kale maçlarla antrenmanı tamamladı. Takımın performansı ve moralli olması, Konyaspor maçı öncesi teknik ekibi memnun etti.

Beşiktaş’ta İzin Sonrası Antrenmanlar Devam Edecek

Beşiktaş, Konyaspor maçı hazırlıklarına dört günlük iznin ardından 15 Ekim Salı günü saat 11.00'de basına kapalı olarak devam edecek. Giovanni van Bronckhorst’un öğrencileri, zorlu mücadeleye en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalarına hız verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

FIBA ve EBU Arasında Yeni Yayın Anlaşması: Milli Takım Maçları Ücretsiz İzlenebilecek
Bursaspor'dan Karaborsa Önlemi: Biletler Gişelerden Satılacak
Ziraat Türkiye Kupası'nda Karaman FK tur atladı
Beşiktaş, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Cansu ve Aysu Bektaş Kardeşler Halterde Altın Madalya Hedefliyor