Beyoğlu'nda Bıçaklı Saldırı: Polis Memuru Hastaneye Kaldırıldı

Beyoğlu'nda, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bıçaklı saldırıda bir polis memuru yaralandı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, saat 11.00 sıralarında İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşti. Cadde üzerinde devriye gezen bir polis memuruna, kimliği belirsiz bir şahıs yaklaşarak bıçakla saldırdı. Saldırgan, olayın ardından hızla olay yerinden kaçtı. Yaralı polis memuruna ilk müdahaleyi, çevrede bulunan zabıta memurları yaptı. Ardından sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak hastaneye sevk edildi.

Saldırganın Yakalanması İçin Çalışmalar Başlatıldı

Saldırı sonrasında güvenlik güçleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Hastaneye kaldırılan polis memurunun durumunun stabil olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Saldırının anı, cadde üzerindeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, saldırganın bıçakla polis memurunun arkasından yaklaşarak saldırdığı ve sonrasında koşarak uzaklaştığı anlar yer aldı. Olay, İstiklal Caddesi'nde güvenlik önlemlerinin artırılması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

55 gündür aranan Ahmet Yıldız bulunamadı
Keçiler Mahsur Kaldı İhbarı Ekipleri Harekete Geçirdi
Servis bekleyen 3 kişiye kurşun yağdırdılar
Gazipaşa'da emekli karakol komutanı Hakan Ünal hayatını kaybetti
Ehliyetsiz sürücünün çarptığı 16 yaşındaki Zeynep Nas Sarıkaya yaşam mücadelesi veriyor