Beyşehir'deki feci kazada otomobil de traktörde dağıldı: 1 ölü, 1 yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde otomobil ile traktörün çarpıştığı trafik kazasında otomobil sürücüsü Mehmet Ali Kaymakçı hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Kaza, Doğancık ve Yenidoğan mahallelerini bağlayan yolda meydana geldi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Doğancık ile Yenidoğan mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolunda meydana gelen trafik kazası, bir can kaybına ve bir yaralanmaya yol açtı.

Kazada, 28 yaşındaki Mehmet Ali Kaymakçı yönetimindeki 42 BFM 40 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil, Yenidoğan Mahallesi girişinde Ş.A.'nın kullandığı 42 AKN 083 plakalı Massey Ferguson marka traktörle çarpıştı.

Kaza Yerinde Hayatını Kaybetti

Kazanın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çarpışmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Mehmet Ali Kaymakçı, tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Traktör sürücüsü Ş.A. ise kazada yaralanarak Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Traktörün arka tekerinin koparak ikiye ayrıldığı gözlemlendi.

Olay Yerinde İnceleme Yapıldı

Hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Mehmet Ali Kaymakçı'nın cenazesi, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından otopsi yapılmak üzere Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan traktör sürücüsü Ş.A.’nın tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Karatay'da direkten düşen TEİAŞ işçisi hayatını kaybetti
Konya’da pazar yerinde pazarcılar birbirine girdi: 1 yaralı
Konya'da Tarihi Kur'an-ı Kerim Ele Geçirildi: 2 Kişi Gözaltına Alındı
Konya'da 291 Yeni Trafik Polisi Göreve Başladı
Konya’da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 5 Düzensiz Göçmen Yakalandı