Bir yanda domuz eti skandalı, diğer yanda gıda sektörünün ’Oscar’ları

Güvenilir Ürün Platformu tarafından düzenlenen üçüncü Güvenilir Ürün Zirvesi'nde 600'den fazla başvuru arasından 55 isim ödül kazandı.

Güvenilir Ürün Zirvesi, bu yıl üçüncüsü düzenlenerek gıda sektöründe önemli bir etkinlik haline geldi. 34 farklı kategoride 600'ün üzerinde başvurunun değerlendirildiği yarışmada 55 isim ödül almaya hak kazandı. Zirve, gıda sektörüne, tüketici sağlığına ve ürün güvenilirliğine katkı sağlayanları ödüllendirerek farkındalığı artırmayı amaçladı.

Çeşitli Etkinliklerle Zenginleştirildi

Zirve boyunca, uzman konuşmacıların katıldığı paneller ve israfı önlemeye yönelik workshoplar düzenlendi. Ayrıca, 12 ülkeden kamu ve özel sektör temsilcilerinin katıldığı ülke masası toplantıları yapıldı. Bu etkinlikler, ürün güvenliği alanında başarılı çalışmalara imza atan firmaları ve kuruluşları ödüllendirerek, sürdürülebilirlik ve kaynakların sorumlu kullanımı konularında farkındalık oluşturmayı hedefledi.

BEE'O ve Bee&You, Dört Ödül Kazandı

Gıda sektörünün Oscar'ı olarak değerlendirilen "Feed the Future" ödül töreninde, yerli arı ürünleri üreticisi BEE'O ve Bee&You, inovatif ve doğal içerikli ürünleri ile dikkat çekti. İki firma, doğal cilt bakım ürünü, takviye edici gıda ve arıcılık ürünü kategorilerinde dört ödül alarak başarılarını taçlandırdı. Ayrıca, BEE'O'nun CEO'su Aslı Elif Tanuğur Samancı'ya da kariyer toplantıları etkinliğinde teşekkür ödülü verildi.

Yenilikçi Ürünler Tüketici Sağlığına Katkı Sunuyor

Ödüllerle ilgili duygularını dile getiren Aslı Elif Tanuğur Samancı, "Tüketici sağlığına katkıda bulunmayı amaçlayan, yüzde 100 doğal içerikli ve yenilikçi yöntemler ile geliştirdiğimiz ürünlerimiz, bu sene 3. kez ödüle layık görüldü. Geliştirdiğimiz kara mürverli propolisli çocuk boğaz spreyi, ham ballı propolisli şurup ve arı zehirli selülit jeli ile katıldığımız yarışmada her ürün ayrı ayrı kategoride ödül aldı. Anadolu'nun eşsiz doğasından gelen propolisi inovatif teknolojimizle bir araya getiriyoruz," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Aksaray'da doğal antibiyotik dikimi başladı
Kişi başına yılda kaç yumurta düşüyor?
Boykot Edilen Coca Cola'nın Fiyatına Zam!
Kredi Kartı Faizlerinde Yeni Dönem: Bankalar Peş Peşe Mesaj Göndermeye Başladı
İnşaat sektöründe maliyet ve işçilik arttı