Boykot Edilen Coca Cola'nın Fiyatına Zam!

TBYD Başkanı Erol Dündar, Coca-Cola fiyatlarına 22 Ekim'den itibaren zam geleceğini açıkladı. 2,5 litrelik Coca-Cola'nın fiyatı 60 TL olarak belirlendi.

2024 yılı, birçok üründe olduğu gibi gıda ve içecek fiyatlarında da artışlarla anılıyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bu duruma son örnek olarak Coca-Cola grubuna gelen zammı duyurdu. Açıklamalara göre, Coca-Cola'nın 2,5 litrelik şişesi 22 Ekim 2024 Salı gününden itibaren 60 TL olacak.

Yeni Fiyatlar ve Diğer Ürünler

Yeni fiyat listesine göre, Coca-Cola'nın 1,5 litrelik şişesi de 45 TL'den satışa sunulacak. Bu fiyat artışı, son dönemde hızla yükselen gıda fiyatlarının kola gibi içeceklere de yansıdığını gözler önüne seriyor.

Gıda Fiyatlarının Artışı

Coca-Cola'nın zamlanması, yalnızca içecek fiyatlarını etkilemekle kalmıyor; aynı zamanda genel gıda fiyatlarındaki artışların bir yansıması olarak da değerlendiriliyor. Uzmanlar, bu artışların uzun vadede tüketici davranışlarını ve alışveriş tercihlerini etkileyebileceği uyarısında bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Bir yanda domuz eti skandalı, diğer yanda gıda sektörünün ’Oscar’ları
Aksaray'da doğal antibiyotik dikimi başladı
Kişi başına yılda kaç yumurta düşüyor?
Kredi Kartı Faizlerinde Yeni Dönem: Bankalar Peş Peşe Mesaj Göndermeye Başladı
İnşaat sektöründe maliyet ve işçilik arttı