Bu da Konya'nın hırsız tilkisi

Konya'nın Hadim ilçesinde yaşanan ilginç olay mahalle sakinlerini şaşkına çevirdi. Evlerin önünde duran terlik ve ayakkabıları kaybolan mahalleli, olayın sorumlusunun tilkiler olduğunu fark etti.

Konya'nın Hadim ilçesinde yaşanan ilginç bir olay, mahalle halkını hem kızdırdı hem de şaşırttı. Mahalleliler, son dönemde evlerinin önünde bıraktıkları terlik ve ayakkabıların birer birer kaybolduğunu fark etti. Önce çocukların bu kayıplardan sorumlu olduğunu düşünen mahalle sakinleri, terliklerin sürekli kaybolması üzerine durumu daha yakından inceledi.

Tilkiler Terlik Hırsızı Çıktı

Mahallelilerin şüphelerinin yersiz olduğu kısa sürede anlaşıldı. Olayın perde arkasında tilkilerin olduğu, mahalle sakinlerinin olayı kayda almasıyla ortaya çıktı. Tilkilerin evlerin önünde duran terlik ve ayakkabıları ağızlarında götürdüklerini fark eden mahalle halkı, bu durumu hem şaşkınlıkla hem de gülümseyerek karşıladı.

Güvenlik Kameralarıyla Tespit Edildi

Olay, mahallede güvenlik kamerası bulunan ev sahiplerinin dikkatini çekti. Kameralara yansıyan görüntülerde, tilkilerin sessizce gelip evlerin önünde bulunan terlik ve ayakkabıları çaldıkları görüldü. Mahalle sakinleri, tilkilerin bu davranışına çözüm bulmaya çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Hotamış'ta Feci Kaza! Araç Resmen Dağıldı
Konya Valiliği'nden Diyanet İddialarına Yanıt
Başkan Altay, BM Toplantısında Yerel Yönetimlerin Rolüne Dikkat Çekti
Konya'da PKK operasyonu: 4 ilde 13 gözaltı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarım başkenti Konya'da