Bunu da gördük: 75 çuval kaçak midye ele geçirildi

İstanbul'da deniz polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Beyoğlu'nda 75 çuval kaçak midye ele geçirilirken, şüpheli A.A. gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saat 04.30 sıralarında Kabataş sahil kıyısında devriye görevindeyken, bir araca deniz canlısı yüklendiğini tespit etti. Hızla harekete geçen ekipler, şüpheli aracı durdurarak sürücü A.A.'yı gözaltına aldı.

Kaçak Midye ve Şüphelinin Durumu

Araçta yapılan aramada, toplamda 75 çuval kaçak midye ele geçirildi. Gözaltına alınan A.A.'nın asker kaçağı olduğu ve hakkında yakalama kararı bulunduğu öğrenildi. A.A., "yasak yerde midye avcılığı yapmak" suçundan toplam 26 bin 242 lira para cezasına çarptırıldı.

Midyeler Doğaya Kazandırıldı

Ele geçirilen çuvallar dolusu midye, tekrar canlılığını sürdürebilmesi amacıyla denize geri döküldü. Yapılan incelemelerde, kaçak olarak toplanan midyelerin İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerin yanı sıra Anadolu illerinde piyasaya sürülmek üzere avlandığı öğrenildi.

Kaçak Avcılıkla Mücadele

Bu operasyon, deniz polisi tarafından sürdürülen kaçak avcılıkla mücadele çalışmalarının bir parçası olarak kaydedildi. Yetkililer, deniz canlılarının korunması ve kaçak avcılığın önlenmesi adına sıkı denetimlerin devam edeceğini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Baraj gölünde boğulan 17 yaşındaki Muhammet Ali Birer toprağa verildi
Cem Garipoğlu’nun mezarının son hali: Kefen çıkmadı
Hüseyin Uzun'un katil zanlısı 'Yanlış kişiyi vurdum' dedi
Cem Garipoğlu’nun cesedi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü
16 yaşındaki lise öğrencisi Hamza Garip kazada can verdi