Bursa bu çocukları konuşuyor! Biri 12 diğeri 13 yaşında

Bursa'da 195 bin lira değerindeki 3 telefonu saniyeler içinde çalan 2 çocuk yakalandı. Yakalanan çocukların biri 12, diğeri 13 yaşında.

Osmangazi ilçesinde saat 17.30 sıralarında bir telefon mağazasında gerçekleşen hırsızlık olayı, güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, 3 çocuk, mağazaya girip 30 saniye içinde 3 telefonu çalarak olay yerinden uzaklaştı. Görüntülerde çocuklardan birinin etrafta gözcülük yaptığı, diğer ikisinin ise telefonları aldığı anbean kaydedildi.

Telefonların Değeri 195 Bin Lira

Çalınan telefonların toplam değerinin 195 bin lira olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olayın ardından harekete geçerek şüphelilerin peşine düştü. Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelilerden Y.K. (13) ve H.F.'yi (12) çaldıkları 3 adet telefonla birlikte yakaladı.

Telefonlar Sahibine Teslim Edildi

Ele geçirilen telefonlar sahibine teslim edilirken, yaşı küçük olan Y.K. ve H.F. polis tarafından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Hırsızlık olayına karışan diğer çocuk ise polis ekipleri tarafından aranıyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Antalya'da yine benzer görüntüler! Bu seferki adres Kaleiçi Mermerli Plajı
Konya'dan Antalya'ya gidiyordu Yarpuz'da devrildi
Asi Nehri'nde ceset!
Ali Ata Erkek Öğrenci Yurdu'nda Neler Oluyor?
Ankara'da Kedi Katliamı!