Cenazeye giden baba ile oğul otomobille dereye uçtu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir otomobilin dereye yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaralandı. Olayın, komşularının cenazesine katılmak için yola çıkan ailenin başına geldiği öğrenildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ortaköy Mahallesi Dağdelen mevkisinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, S.S. (40) yönetimindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye yuvarlandı. Kazanın ardından piknik yaparken aracın kaza yaptığını gören vatandaşlar, baba ve oğulun araçtan çıkmasına yardım etti. Olay yerinde şans eseri bulunan sağlık personeli, ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Yaralıların Durumu ve Hastaneye Kaldırılmaları

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmasının ardından, yaralılar ambulans ile Gündoğmuş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. S.S.'nin ağır yaralandığı, babası Mustafa Serter'in (60) ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Cenaze İçin Yola Çıkmışlardı

Baba ve oğulun, komşularının cenazesine katılmak üzere yola çıktığı öğrenildi. Kazanın ardından aile üyelerinin tedavi altına alındığı belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Down sendromlu öğrencinin ağzının bantlandığı fotoğrafa inceleme
Mobbing iddiasıyla müdüre silah çeken öğretmen tutuklandı
Afyon’daki otobüs kazasında muavin hayatını kaybetti
Aksaray'da feci otobüs kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Ankara'da Siyasi Parti Genel Merkezine Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı