Cennet Aşık'ın ölümüne neden olan sürücü bulundu

Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir araca çarpan 17 yaşındaki Cennet Aşık hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Konya’nın Meram ilçesi Yaylapınar Mahallesi Özbayram Sokak'ta yürüyen bir yayaya, henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araç çarptı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, genç bir kızın cansız bedeniyle karşılaştı.

Kurbanın kimliği belirlendi

Yapılan araştırmalarda, hayatını kaybeden kızın kimliği tespit edilemedi. Ceset, incelemelerin ardından Konya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sonrasında yapılan çalışmalar sonucu, hayatını kaybeden kişinin 17 yaşındaki Cennet Aşık olduğu belirlendi.

Şüphelinin İlk İfadesi

Polisin çevredeki tanıklardan edindiği bilgiler doğrultusunda, Aşık’ın ölümüne sebep olan aracın beyaz renkli olduğu tespit edildi. Ekiplerin devam eden çalışmaları sırasında A.C. isimli bir kişinin, kazaya kendisinin karıştığını iddia ederek polise teslim olduğu öğrenildi. Şüphelinin ilk ifadesinde, karanlıkta seyir halindeyken çarptığı kişinin kim olduğunu görmediğini, bu nedenle olay yerinden ayrıldığını öne sürdü. A.C.’nin, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Cennet Aşık’ın Cenazesi

Hayatını kaybeden Cennet Aşık’ın cenazesinin, bugün öğle namazı sonrası Yazır Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Olayın aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Bayram değil seyran değil: Konya AKOM'un paylaşımı tedirgin etti
Meram'da kazada ölen 17 yaşındaki Cennet Aşık toprağa verildi
AK Parti Konya'dan soykırımın 1. yılında İsrail'e tepki
Sanal dünyanın tehlikeli oyunu
Meram’da kazada hayatını kaybeden genç kızın kimliği belli oldu