Cezaevi firarisinden gazetecilere: Başlığı düzgün atın

Konya'da 17 ayrı suçtan toplam 21 yıl 34 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olarak aranan Galip D., polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla saklandığı evde yakalandı.

Konya'da 27 yaşındaki Galip D., 17 farklı suçtan 21 yıl 34 ay kesinleşmiş hapis cezası ile cezaevi firarisi olarak aranıyordu. Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şehir merkezinde gerçekleştirilen teknik çalışmalar sonucunda şüphelinin Karatay ilçesi Emirgazi Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit etti. Yapılan baskın sonucu Galip D. gözaltına alındı.

17 Farklı Suçtan Hükümlüydü

Edinilen bilgilere göre, Galip D.'nin 11 hırsızlık, kasten adam öldürme, motosiklet hırsızlığı, taksirle yaralama ve suç eşyasını satın alma gibi birçok suça karıştığı ve bu suçlardan dolayı toplamda 21 yıl 34 ay hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. Yakalanan şüpheli, sağlık kontrolleri için hastaneye götürüldü.

Gazetecilere "Başlığı Düzgün Atın" Uyarısı

Sağlık kontrolü için getirildiği hastaneden çıkışında basın mensuplarını fark eden Galip D., kendisini görüntüleyen gazetecilere "Başlığı düzgün atın" diyerek kısa bir uyarıda bulundu. Şüpheli, gerekli işlemlerin ardından cezaevine gönderilmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği'ne teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Konya'da gülümseten takas: Arabasını iPhone'la değiştirdi
Karapınar’da İlkokul Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verildi
Başkan Altay: Konya Sizi Yavaş Yavaş İçine Çekiyor
Duvara çarpan otomobilin sürücüsü direksiyonda can verdi
İhracatta Tüm Dünyaya Köprü Olacağız