CHP'li Vatandaştan Etimesgut Belediyesi Önünde Protesto

Ömer Başol, oğlunun denetimli serbestlik nedeniyle Etimesgut Belediyesi'nde çalışmasına izin verilmemesini protesto etti. Başol, "hak, hukuk ve adalet" pankartıyla dikkat çekti.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşayan CHP üyesi Ömer Başol, oğlunun denetimli serbestlik süreci nedeniyle Etimesgut Belediyesi'nde sadece 3 ay çalışmasına izin verilmemesini protesto etti. Başol, belediye önünde "hak, hukuk ve adalet" yazılı pankart açarak tepkisini dile getirdi.

Başol: "Belediye Yetkilileri Beni Görmezden Geldi"

Başol, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP içerisinde yıllarca emek verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Partide bir hamur gibi yoğrulup adam olmaya çalıştım. Partiden herhangi bir yardım ve beklentim olmadı. Ta ki çocuğumun bir durumu söz konusu oldu. İlçe başkanı beni tanıyan bir insan. Geldim talebimi yaptım ve beni görmezden geldiler. Belediye Başkan Yardımcısına geldim ona söyledim ama bir çözüm bulamadım. Çocuğumun denetimli serbestlikle ilgili aylık bir problemi vardı. 3 ay çalışması gerekiyordu. Geçici bir süre şirketlerin birisinde çalışmasını istedim ama yüzüme bakan olmadı. Bunları hak etmedim."

"Parti İçerisinde de Beni Tanırlar"

Ömer Başol, CHP'yi eleştirerek, partinin yıllardır değişmeyen zihniyetine dikkat çekti:

"Ben 30 yıl önce girdim. 30 yıl önceki gençlik kolları başkanı bugün vekil. Ben emekli olmama rağmen o bir türlü emekli olamadı. Bu partinin zihniyeti böyle, değişmiyor. Benim adamım olsun ve benimcilik olsun. Feodal ilişkiler her şey var burada."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

B Sınıfı Ehliyet Sahiplerine Müjde: 250 cc Motosiklet Kullanma Hakkı Kapıda!
Ahu Tuğba'nın Cenazesi Yarın
Yerli ve milli sıcak hava balonu Bosna Hersek’te gösteri uçuşu yapacak
Türkiye Diyanet Vakfı, Lübnan için yardım kampanyası başlattı