Denizde hortumu gören telefona sarıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde denizde üç farklı noktada hortum oluştu. Vatandaşlar deniz keyfini sürdürürken hortumlardan biri kısa sürede etkisini kaybetti ve görüntülere yansıdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Antalya Körfezi için uyardığı fırtına, Alanya ilçesinde akşam saatlerinde kendini gösterdi. İncekum Plajı'nda saat 18.15 sularında denizde üç ayrı noktada hortum meydana geldi. Hortumlara rağmen bazı vatandaşlar denizde yüzmeye devam etti. Denizin açıklarında oluşan hortumlardan biri kısa sürede etkisini kaybedip gözden kayboldu. Bu anlar çevredeki kişiler tarafından kaydedildi.

Tatilde İlk Kez Hortumla Karşılaştı
Yurt dışında yaşayan ve tatil için Alanya'ya gelen İlhan Balıkçı, hortum çıktığı sırada denizde olduğunu ve hortumu ilk kez gördüğünü belirtti. Balıkçı, ikinci hortum çıktığında ise bu anları telefonu ile kaydetti.

Meteoroloji’den Fırtına Uyarısı
Meteoroloji yetkilileri, Antalya Körfezi’nde fırtına ve hortum riskine karşı uyarıda bulunmuştu. Yaşanan olayın ardından yetkililer, vatandaşların denizde ve sahil şeridinde daha dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kasko Sigortası Nedir? Araç Sahipleri için Temel Bilgiler
Uygun Uçak Bileti
En Kaliteli Film İzleme Deneyimi
Sıcaklık 10 derece düşünce Adanalılar nefes aldı
Kışlık Kadın Pijama Takımı Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?