Dikkat! Hafta sonu yine kar var!

Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklıkları bazı yerlerde bir iki derece artsa da hafta sonunda yine yoğun kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklığı Batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.” denildi.

Ayrıca Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, önümüzdeki hafta sonu kar yağışının yeniden etkili olacağını bildirdi.

Meteoroloji verilerine göre bugün: Güney Ege parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu yağmurlu, diğer bölgeler kar yağışlı.

13 Şubat Cuma: Kar yağışı etkisini azaltacak. Doğu Anadolu’nun güneyi, Batı ve İç Anadolu’nun bazı bölgeleri kar yağışlı geçecek. Marmara’da karla karışık yağmur, Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu’da yağmur görülecek. İç Anadolu, Ege ve Akdeniz kıyıları açık geçecek.

14 Şubat Cumartesi: Kar sadece Van’da görülecek. Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur bekleniyor. Diğer tüm bölgeler parçalı bulutlu geçecek.

15 Şubat Pazar: Güneydoğu Anadolu ile Muğla ve Antalya’da yağmur bekleniyor. Diğer bölgeler parçalı az bulutlu olacak.

İHA

Türkiye Haberleri

Yollarda Tehlike Kol Geziyor! Kime Neden Ceza Yazıldı? İşte Cevabı
Ekmek Tüketiminde Dünya Şampiyonu: Türkiye!
Hakkari'de son depremler 7 büyüklüğünde depreme işaret ediyor