Diyarbakır Valisi'nden Narin Güran cinayeti için sabır çağrısı

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili olarak sabırlı olunması gerektiğini vurgulayarak, adli sürecin titizlikle sürdüğünü ve cinayetin tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, sürecin adli makamlara intikal ettiğini ve titiz bir çalışma yürütüldüğünü söyledi. Zorluoğlu, "Adli sürece herkesin sabırla saygı göstermesi gerekiyor" dedi.

Narin Güran'ın Cansız Bedeni 8 Eylül'de Bulundu

Merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedi, Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Otopsi işlemleri sonrasında minik kızın cenazesi 9 Eylül'de toprağa verildi.

Adli Süreç Devam Ediyor

Vali Zorluoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, idari sürecin sona erdiğini ve artık olayın adli bir süreç kapsamında değerlendirildiğini belirtti. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda yürütülen soruşturmaya, başsavcı vekili ve dört savcının yanı sıra jandarma ve emniyet güçlerinin de destek verdiğini açıkladı.

"Aceleci Davranmamak Lazım"

Vali Zorluoğlu, sürecin dikkatle takip edildiğini ve aceleci davranılmaması gerektiğini vurguladı. "Cinayetin bütün yönleriyle aydınlatılması için arkadaşlarımız gayretle çalışıyor. Sağlıklı bir şekilde adli sürecin tamamlanmasını beklemek lazım" şeklinde konuştu.

12 Şüphelinin Tutukluluğu Devam Ediyor

Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında anne, ağabey ve amcaların da bulunduğu 12 şüphelinin tutukluluğu sürüyor. Adli makamlar, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konya yolundaki otobüs kazasından acı haber geldi
Sınıfta fenalaştı, hastanede hayatını kaybetti
Adnan Oktar’ın Duruşması Ertelendi: Cezaevinde Örgütsel Faaliyet İddiası
Bilgisayar oyunundan etkilendi, 3 kişiyi bıçakladı
Tek teker şov hastanede bitti