Düğünden çıktılar, kaza yaptılar: 22 yaralı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, düğünden dönenlerin bulunduğu minibüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 22 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle yaralıların yola savrulması, kazanın ciddiyetini gözler önüne serdi.

Kaza, dün gece 00.15 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Habipler Mahallesi'nde gerçekleşti. Düğünden döndükleri öğrenilen Ahmet E. (48) idaresindeki 09 HJ 286 plakalı minibüs ile Gökhan G. tarafından kullanılan 07 BON 549 plakalı Audi marka otomobil, kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs ters dönerken, araçta bulunan yolcular camlardan yola savruldu.

Mahalle Sakinleri Yardıma Koştu

Kaza sonrası caddenin savaş alanına döndüğünü gören mahalle sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sakinler, yola savrulan yaralılara yardım etmek için kaza yerine koştu. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, 22 yaralıyı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kepez Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Tanıkların İfadeleri

Kazaya tanıklık eden Süleyman Birlik, çok sayıda yaralı olduğunu belirterek, "Evde otururken arabaların çarpışmasından sonra insanların fırladığını gördüm. Özellikle çocuklar çok fazlaydı. Biz koştuk, müdahale etmek isterken hangisine müdahale edeceğimizi şaşırdık" dedi. Birlik, kazanın ciddiyetini ve yaralıların durumunu aktararak, “Durumu ciddi olan iki kişi vardı, konuşamıyorlardı. Ama şükür ki ölü yok” ifadelerini kullandı.

Trafik Önlemleri İhmal Ediliyor

Kaza sonrası kavşak sisteminde sürekli kazaların meydana geldiğini vurgulayan Birlik, yetkililere çağrıda bulundu. "Burası sürekli kaza olan bir yer. Şikayet etmemize rağmen hiçbir tedbir alınmıyor. Daha önce UKOME tarafından buraya trafik ışığı konulması yönünde karar alındı, ancak henüz bir şey yapılmadı. Bu kazaların önlenmesi için acil önlemler alınmasını istiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Dilan Polat komşu kavgasında beraat etti
Karaman’da hafif ticari araçlar çarpıştı: 3 yaralı
Lüks rezidansta kaçak silah üretimi
Konya merkezli FETÖ operasyonunda 10 gözaltı
Ormana el bombası ve kalaşnikof gömerken yakalandılar