Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybeden Özge Ceren Deniz İçin Anma Töreni Düzenlendi

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde, yoldaki su birikintisinden geçerken elektrik akımına kapılan ve hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz (23) için İzmir Demokrasi Üniversitesi'nde anma töreni düzenlendi.

Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay Anıldı

İzmir'in Konak ilçesi Alsancak semtinde, yoldaki su birikintisinden karşıya geçmeye çalışırken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 23 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Özge Ceren Deniz için İzmir Demokrasi Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı'nda anma töreni düzenlendi. Törene katılan arkadaşları ve öğretmenleri, Deniz'in fotoğrafını taşıyan yakınlarıyla birlikte gözyaşlarını tutamadı. Aynı olayda hayatını kaybeden yardımsever vatandaş İnanç Öktemay da anıldı.

Rektör Bedriye Tunçsiper'in Konuşması

Törende konuşan İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Bedriye Tunçsiper, büyük üzüntü içinde olduklarını belirterek şunları söyledi: "Elim bir kazada 12 Temmuz Cuma günü kaybettiğimiz tıp fakültesi öğrencimiz Özge Ceren Deniz'i anmak amacıyla burada toplanmış bulunmaktayız. Öğretmen bir anne-babanın üç evladının en büyüğü olan Özge Ceren, Osmaniye Fen Lisesi'nden mezun olduktan sonra tıp fakültesine başlamıştır. Bu yıl üniversitemizin tıp fakültesinde 4. sınıftan 5. sınıfa geçen Ceren, arkadaşları ve hocaları tarafından sevilen, çalışkan, başarılı ve saygılı bir öğrenci olarak kalplerimizde yaşamaya devam edecektir. 2 yıl sonra genç bir hekim olarak milletine hizmet etmeye hazırlanan öğrencimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü sadece bir rektör olarak değil aynı zamanda bir anne sıfatında da çok üzgünüm. Acılı anne babasına, kardeşlerine ve tüm sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Çok zor, Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun."

İnanç Öktemay da Unutulmadı

Rektör Tunçsiper, aynı olayda Özge Ceren'e yardım etmek isteyen İnanç Öktemay'ın da hayatını kaybetmesinden dolayı derin üzüntü duyduklarını ifade etti: "Yine aynı gün olay yerinde Özge Ceren'e yardım etmek isteyen, yardımsever bir vatandaşımız, müzisyen, esnaf kardeşimiz İnanç Öktemay'ı da kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ne güzel bir insanlık örneği. Kendisine de Allah'tan rahmet dilerken kederli ailesi ve sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum."

Anma Töreni ve Dualar

Konuşmaların ardından Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı, lokma hayrı dağıtıldı ve dualar okundu. Törene katılanlar, hayatını kaybedenleri anarak acılı ailelerine destek oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bahis sayfasından Engin Polat reklamı
Turistler geziyor alışveriş yapmıyor: Esnaf tepkili
Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesi İstanbul’a getirildi
Deprem Konya'ya 288 Kilometre Yaklaştı
Alper Gezeravcı Uzay Komutanlığı emrine atandı