Ereğli'de bir tır kazası daha: Kurtarma çalışması 3 saat sürdü

Konya'nın Ereğli ilçesinde kontrolden çıkan bir tır refüje devrildi. Kazada tır sürücüsü ve yanında bulunan yolcu yaralanırken, olay yerine sevk edilen ekipler yaralıları üç saat süren bir çalışmanın ardından kurtardı.

Konya Adana Karayolu üzeri Ereğli ilçesi Bulgurluk mevkiinde meydana gelen kazada, A.B. yönetimindeki 42 AUZ 056 plakalı Mercedes marka tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje devrildi. Olay, çevrede büyük korkuya neden oldu.

3 Saat Süren Kurtarma Çalışması

Kaza sonucunda, tır sürücüsü A.B. ve yanında yolcu olarak bulunan A.D., tır kabininde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri hızla sevk edildi. Kurtarma çalışmaları yaklaşık üç saat sürdü ve ekiplerin yoğun çabası sonucu sıkışan yaralılar güvenli bir şekilde çıkarıldı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis ve jandarma ekipleri tahkikat başlattı.

Kazanın sebebiyle ilgili araştırmalar sürerken, bölgedeki sürücüler dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Meram Belediyesi'nin atölyeleri fabrika gibi çalışıyor
Konya’da 624 Eylemle Afet Riskleri Azaltılacak
İhbarla durdurulan araçtan tabanca ve tüfek çıktı
Hadim Kirazı Coğrafi İşaret Yolunda
Tamir için geldi, tamircinin tespih koleksiyonunu alıp kaçtı