Ereğli'de Feci Kaza: Otomobil ile Tır Çarpıştı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya'nın Ereğli ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaşamını yitiren Süleyman Arslan’ın cansız bedeni itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan çıkarıldı.

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Kuzukuyusu-Kutören yolunda akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Kaza, K.S. idaresindeki 68 KF 035 plakalı tır ile Süleyman Arslan yönetimindeki 42 AZB 867 plakalı otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti.

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Kazada otomobil sürücüsü Süleyman Arslan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, Arslan’ın sıkıştığı araçtan cansız bedenini çıkararak Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürdü.

Kazayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Kaza sonrası bölgede güvenlik önlemleri alınırken, kazanın nasıl meydana geldiğine dair incelemeler ve tahkikat devam ediyor. Olayla ilgili yetkililer, sürücü K.S. ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Bozkır Balı Tesisinde Yeni Hasat Ballar Paketleniyor
Akşehir'de polisin durduğu araçta cephanelik çıktı
Konya’da 87 Kişiyi 3,2 Milyon TL Dolandıran Çete Çökertildi: 13 Şüpheli Tutuklandı
KOP İdaresi'nden Çiftçilere Büyük Destek
La Nina Konya'nın Kapısına Dayandı! Kar Geliyor