Ev İşçilerine Yeni İş Fırsatları

Türkiye genelindeki ev işçileri için devrim niteliğindeki proje ile entemizi.com ve Hizmet-İş Sendikası iş birliği yaptı. Platform sayesinde ev işçileri güvenli ve hızlı bir şekilde yeni işler bulabilecek, haklarını güvence altına alabilecek.

Ev temizliği, ütü, yemek, bakıcılık gibi işlerde çalışan ev işçileri, sosyal ve ticari güvencelere sahip olmadan işlerini sürdürmekte zorlanıyor. Bu duruma çözüm getirmek amacıyla entemizi.com Platformu ve Hizmet-İş Sendikası, ev işçilerinin güvenli bir şekilde iş bulmalarını ve sosyal haklarına kavuşmalarını sağlayacak tarihi bir iş birliğine imza attı. Tüm Türkiye'de hayata geçirilecek proje, 81 ilde ev işçilerine büyük bir fırsat sunuyor.

Platform, Ev İşçilerini Güvence Altına Alıyor

Ev işçilerinin sosyal güvenlikten yoksun olması, iş kazalarına ve mesleki hastalıklara karşı korunmamaları ciddi sorunlara yol açıyor. entemizi.com Platformu, ev işçilerine hem ticari hem de şahsi güvenlik sağlayarak yeni işler bulmalarını kolaylaştırıyor. Platforma entemizi.com internet sitesi, Google Play ve AppStore üzerinden erişim sağlanabiliyor.

Platform, ev işçisinin çalışma sürecini takip eden güvenlik önlemleriyle donatılmış. İşe başlama ve bitirme adımları uygulama üzerinden kaydediliyor, bu süreçte yaşanabilecek aksaklıklarda platform yetkilileri devreye girerek hem işverenin hem de işçinin güvende olmasını sağlıyor.

Özel Yönetim Araçları ile Güvenli ve Esnek Çalışma

Platform, ev işçilerine birçok yönetimsel araç sunuyor. Ev işçileri, çalışmak istedikleri işverenleri seçebiliyor, evcil hayvan bulunan yerlere gitmeme tercihini yapabiliyor ve düşük puanlı işverenlerden sipariş almayı reddedebiliyor. Aynı zamanda işveren ve ev işçileri, her sipariş sonrası birbirleri hakkında yorum yaparak değerlendirmede bulunabiliyor.

Ücret Güvencesi ve Çözüm Merkezi ile Güvenli Ödeme

Platformun en büyük avantajlarından biri de ödeme güvenliği. İşverenin yaptığı ödeme, iş tamamlanana kadar entemizi.com havuz hesabında tutuluyor ve iş onaylandıktan sonra ev işçisine aktarılıyor. Herhangi bir sorun yaşandığında ise platformun çözüm merkezi devreye girerek profesyonel destek sağlıyor.

Tüm Ev İşçilerine ve İşverenlere Davet

Ev işçilerinin sosyal haklarına kavuşmaları, güvenli ve hızlı bir şekilde yeni iş fırsatları elde etmeleri için entemizi.com ve Hizmet-İş Sendikası tarafından sunulan bu proje, tüm Türkiye'deki ev işçilerine güvenli bir çalışma ortamı vaat ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Dünyayı Tuz gölü tuzluyor
Küresel ısınma cevizi de vurdu
Gram altın 3 bin liraya koşuyor
Markalar Fosil Yakıtlı Araçlardan Kurtulmak mı İstiyor? Toyota Elektrikli ve Hibrit Araçlara Yöneliyor
Reeder Markası Tüketici Şikayetleriyle Gündemde