Galatasaray Bu İstatistikten Çok Çekiniyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışını son haftaya taşıdı. Zirvede 99 puanla yer alan Sarı-Kırmızılılar, 38. hafta mücadelesinde deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Galatasaray'a şampiyonluk için bu zorlu deplasmanda 1 puan dahi yetecek.

Galatasaray'a 1 Puan Yetecek

Galatasaray, Konyaspor deplasmanında şampiyonluk için 1 puan alması durumunda sezonu zirvede tamamlayacak. Ancak olası bir mağlubiyet ve Fenerbahçe'nin İstanbulspor karşısında galip gelmesi durumunda şampiyonluk ipini Sarı-Lacivertliler göğüsleyecek.

Konyaspor Kümede Kalma Mücadelesi Veriyor

Galatasaray'ın rakibi Konyaspor ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Yeşil-Beyazlılar, ligde kalmak için Galatasaray karşısında 1 puan almaları durumunda bu hedefine ulaşacak.

Konyaspor'un Sahasında Galatasaray'a Karşı Üstünlüğü Dikkat Çekiyor

Konyaspor, son yıllarda sahasında Galatasaray'a karşı elde ettiği sonuçlarla dikkat çekiyor. Sarı-Kırmızılılar, Konyaspor deplasmanında oynadığı son 3 maçta da mağlubiyet yaşadı. 2020-21 sezonunda 4-3, 2021-22 sezonunda 2-0 ve 2022-23 sezonunda 2-1'lik skorlarla galip gelen Konyaspor, Galatasaray'a karşı evinde önemli bir üstünlük kurmuş durumda.

Galatasaray'ın 14 Maçlık Galibiyet Serisi Sonlanmıştı

Geçtiğimiz sezon Konyaspor deplasmanında aldığı 2-1'lik yenilgi, Galatasaray'ın 14 maçlık galibiyet serisini sonlandırmıştı. Bu sezon ise Sarı-Kırmızılılar, aynı deplasmanda tarih tekerrür etmeden şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

Konyaspor - Galatasaray Maçı 26 Mayıs'ta

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasındaki Konyaspor-Galatasaray maçı 26 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Bu kritik mücadelede alınacak sonuçlar, hem şampiyonluk yarışını hem de kümede kalma mücadelesini doğrudan etkileyecek.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konyaspor Haberleri

Konyaspor Samsun maçına hazırlanıyor
Konyaspor 3 transfer daha yapacak
Özgüven tavan form sıfır
Rakip şut atamayınca Konyaspor bir ilki başardı
Konyaspor'dan kaçar gibi gidip Antalyaspor'un başını yakan futbolcu Bulgaristan'da soluğu aldı