Gasilhane'de Panik: Cenaze Yıkanırken Gözlerini Açtı

Hatay'ın Antakya ilçesinde mide kanseri nedeniyle hayatını kaybeden 60 yaşındaki Necah Abu Hıdır, gasilhanede yıkandığı sırada gözlerini açınca paniğe neden oldu.

Hatay’ın Antakya ilçesi Üzümdalı Mahallesi'nde yaşayan ve mide kanseriyle mücadele eden 60 yaşındaki Necah Abu Hıdır, 1 yıllık tedavi sürecinin ardından durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Hıdır, üç gün önce hayatını kaybetti. Ailesi tarafından cenazesi teslim alınarak defnedilmek üzere Reyhanlı Mezarlık Kompleksi'ne getirildi.

Su Temasıyla Gözlerini Açtı, Gassal Panik Yaşadı

Gasilhanede kadının yıkandığı sırada suyla teması sonucu gözlerini açması, kadın gassalın paniklemesine neden oldu. Durumu fark eden aile de sağlık ekiplerini arayarak olay yerine çağırdı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda, kadının ölümünün daha önce gerçekleştiği ve herhangi bir yaşamsal bulguya rastlanmadığı belirlendi. Necah Abu Hıdır'ın cenazesi yeniden Reyhanlı Mezarlık Kompleksi'ne getirilerek işlemler tamamlandı ve defnedildi.

Aile: "Annem 2 Kez Can Verdi"

Necah Abu Hıdır’ın oğlu Ahmed Hakim, annesinin gasilhanede yıkanırken ses çıkardığını iddia ederek, "Annem mide kanseriydi. İki gün önce hastaneye kaldırdık ve 15 saat sonra vefat etti. Sabah hastaneden cenazeyi teslim aldık. Gasilhanede annemi yıkarken üç defa ses çıkardı. Yaşadığını düşünerek ambulansı aradık ama yapılan muayenede öldüğünü söylediler" şeklinde konuştu.

Kardeşi Zafer Hakim ise, "Annemin cenazesini aldığımızda bedeni sıcaktı. Gözlerini açtı ve üç kez 'ah ah' dedi. Olayı üç kadın da gördü. Annemi hastaneye götürdüklerinde öldüğünü söylediler. Annem iki kez öldü" ifadelerini kullandı.

Sağlık Ekiplerinden Açıklama

Olayın ardından yapılan sağlık kontrollerinde, Hıdır’ın ölümünün birkaç gün önce gerçekleştiği ve yaşamsal herhangi bir faaliyetinin olmadığı rapor edildi. Ailenin iddiaları üzerine hastanede detaylı incelemeler yapıldı ve cenaze işlemleri tamamlanarak defin gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Antalya açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Rojin Kabaiş'in cansız bedeni bulundu
Uzaktan düğün, IBAN'dan takı devri başlıyor
Şakacı Abdullah Çelik, şakazedeleri ağlattı
Türkiye’nin ıspanak deposunda hasat başladı