Gıda Lojistik Merkezi'nde her aşama kontrol altında

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, belediyeye ait 12 ayrı tesisin ürünlerinin tedarikini "Ortak mutfak, ortak lezzet" sloganıyla...

Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ilçedeki gıda tedarik süreçlerini optimize eden Gıda Lojistik Merkezi’ni ziyaret etti. "Ortak mutfak, ortak lezzet" sloganıyla faaliyet gösteren bu merkez, Meram Belediyesi'ne ait 12 ayrı tesisin ürünlerinin teminini sağlıyor. Ziyaret sırasında, merkez hakkında detaylı bilgi alan Kavuş, bu tesisin Konya’da kurulan ilk işletme onay belgeli resmi lojistik merkezi olduğunu belirtti.

Ortak Üretimle Kaliteyi Artırmak

Başkan Kavuş, Meram Belediyesi’nin hizmet sektöründe yer alan 12 işletmenin, Gıda Lojistik Merkezi aracılığıyla ortak imalat, ortak mutfak ve ortak depo işlevlerini yürüttüğünü ifade etti. 4 yıl önce temellerinin atıldığı bu işletmelerin başarısının arkasında Gıda Lojistik Merkezi’nin çalışmalarının bulunduğunu vurgulayan Kavuş, "Kaliteli ve nitelikli hizmet ile sağlıklı ürünleri en iyi maliyetle sunmayı hedefliyoruz" dedi. Bu merkezin sağladığı ortak üretim sayesinde, tüm tesislerde standart lezzet ve hijyen sağlanmış oluyor.

Denetim ve Güvenlik: Her Aşama Kontrol Altında

Kavuş, Gıda Lojistik Merkezi’nin gıda güvenliği açısından önemli olduğunu ve işletme onay belgesine sahip bir tesis olarak her aşamanın kontrol altında tutulduğunu açıkladı. "Tesislerimizde satılan ürünlerin tamamı bu merkezden çıkıyor ve her ürünün üretim aşaması kayıt altına alınıyor" diyen Kavuş, Tarım İl Müdürlüğü ile yapılan ortak denetimlerin de büyük önem taşıdığını belirtti.

"En İyisini Yapmak İlkemiz"

Başkan Mustafa Kavuş, Gıda Lojistik Merkezi’nin 12 tesis ve 9 marka için büyüme sürecindeki önemine dikkat çekti. Markalaşmanın zorlu bir süreç olduğunu ancak PELİTAŞ tesislerinin dört yıl gibi kısa bir sürede bunu başardığını ifade etti. "Bir işin ya en iyisini yapacağız, ya da hiç yapmayacağız" ilkesiyle hareket ettiklerini söyleyen Kavuş, ekip arkadaşlarının da bu prensibi benimseyerek çalıştığını belirtti.

Meram Belediyesi’nin Gıda Lojistik Merkezi, hem kaliteli hizmet sunma hem de halkın sağlıklı gıdalara erişimini sağlama misyonuyla çalışmalarına devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Yoldan çıkıp ağaca çarptı, gerçek sonradan anlaşıldı
Akşehir'deki Tarihi Şifa Hamamı'nda Yangın Paniği: Kömür ve Odun Deposu Yandı
Konya'nın bir ilçesinin daha suyu arıtılacak
Karatay Belediyesi, Modern Yol Çalışmaları ile İlçenin Çehresini Değiştiriyor
Selçuklu’da Hedef: Ulaşım Konforunu Artırmak