Halen En Sevilen O!

ORC Araştırma şirketi, gençlerin en sevdiği siyasetçileri belirlemek amacıyla yaptığı anketin sonuçlarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 21,9'luk oranla ilk sırada yer alıyor.

ORC Araştırma'nın anket sonuçlarına göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençler arasında en popüler siyasetçi olarak öne çıkıyor. Erdoğan'ı yüzde 17,4 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu takip ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise yüzde 16,5 oranıyla üçüncü sırada yer alıyor.

Diğer Siyasi İsimler ve Oranları

Anketin sonuçlarına göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel yüzde 10,6 ile dördüncü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise yüzde 9,1 ile beşinci sırada bulunuyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yüzde 7,2 ile altıncı sırada yer alırken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yüzde 6,5 ile yedinci sırada.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yüzde 5,3 ile sekizinci, CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül ise yüzde 3,7 ile dokuzuncu sırada yer alıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ise sadece yüzde 1,8 ile sonuncu sırada kaldı.

Bu anket, gençlerin siyasi eğilimleri ve favori isimleri hakkında önemli bilgiler sunuyor. ORC Araştırma'nın bu çalışması, gençlerin siyasetçilerin popülaritesini nasıl değerlendirdiğine dair ilginç bir perspektif sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bursa'daki uçak kazası böyle oldu
TOKİ'nin indirim kampanyası başladı: Son başvuru 18 Ekim
Jeotermal Isı Pompaları: Türkiye'nin Enerji Geleceği
Atama kararları Resmi Gazete’de: 6 üniversiteye rektör atandı
Pistten çıkan AJet uçağı ile ilgili açıklama