Halkbank, Hypo Tirol deplasmanında

Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Halkbank, yarın Avusturya temsilcisine konuk olacak


ANKARA (AA) - Voleybol Erkekler CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında Halkbank, yarın deplasmanda Avusturya temsilcisi Hypo Tirol ile karşılaşacak.

Innsbruck kentindeki Olympia Spor Salonu'nda TSİ 21.25'te başlayacak mücadeleyi Polonya Voleybol Federasyonundan Maciej Twardowski ve İtalya'dan Omero Satanassi yönetecek.

Grupta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetin ardından 5 puanla 3. sırada yer alan Halkbank'ın, 12'li play-off'a yükselebilmesi için bu müsabakadan 3 puanla ayrılması gerekiyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Halkbank'ın tecrübeli oyuncularından Kemal Kayhan, Innsbruck kentine kazanmak için gittiklerini belirtti. Kemal, "Takım her geçen gün ivme kazanıyor. Zorlu bir kulvar olan Türkiye Ligi'nde lider durumdayız. Bu, bizim kalitemizi gösteriyor. Bu kaliteye kazanma azmini katarak Hypo Tirol takımını yenip gruptan çıkmak adına bir engeli daha aşacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Takımın Bulgar voleybolcusu Tsvetan Sokolov ise zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını vurgulayarak, "Voleybolda her maç zordur. Kolay rakip yoktur. Ankara'daki ilk maçta bunu bize yaşattılar. Nasıl bir atmosferde oynayacağımızı ve parkede karşılaşacağımız zorlukları biliyoruz. Biz de buna göre hazırlandık. Kaliteli bir kadromuz var. Gücümüzü ve tecrübemizi yansıtıp kazanmak için mücadele edeceğiz. Arkadaşlarıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

AA

Spor Haberleri

Konyaspor saha olayları nedeniyle PFDK’ya sevk edildi
Konyaspor'un eski teknik direktörü Stanojevic, taraftarın saldırısına uğradı
Adı yeni ama hali eskimiş gibi: Futbolcular dertli
Türkiye'deki tüm yıldız sporcular Konya'da toplandı
Torku Şekerspor dünya arenasında