Hotamış'ta Feci Kaza! Araç Resmen Dağıldı

Konya'da meydana gelen trafik kazasında ortalık savaş alanına döndü. Konya-Karapınar Yolu Hotamış Mahallesi'ndeki kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Konya'da saat 18:00 sularında trafik kazası meydana geldi. Konya-Karapınar Yolu Hotamış Mevkii üzerinde yaşanan kazada 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi de ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre Konya yönünden Karapınar istikametine doğru ilerleyen 42 ASY 840 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaçlara çarparak durabildi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine Konya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

Ekipler araç içinde sıkışan vatandaşları bulunduğu yerden çıkardı. İlk belirlemelere göre araçta bulunan bir vatandaş yaşamını yitirdi. Diğer kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Konya Valiliği'nden Diyanet İddialarına Yanıt
Bu da Konya'nın hırsız tilkisi
Başkan Altay, BM Toplantısında Yerel Yönetimlerin Rolüne Dikkat Çekti
Konya'da PKK operasyonu: 4 ilde 13 gözaltı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarım başkenti Konya'da