İhtiyaç Sahibi Ailelere 847 Milyon TL Ek Gıda Yardımı

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş liderliğinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 847,6 milyon TL ek kaynak aktardı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin temel gıda gereksinimlerini karşılamak üzere önemli bir adım attı. Bakan Göktaş, Ramazan ayının ardından Kurban Bayramı öncesinde de vatandaşların yanında olduklarını belirterek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 847,6 milyon TL ek kaynak aktarıldığını duyurdu.

İhtiyaç Sahiplerine Destek Devam Ediyor

Bakan Göktaş, bu ek kaynağın, hızlı ve etkin bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını vurguladı. Ayrıca, dini bayramlar öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan gıda destek tutarının 6,8 milyar TL'ye ulaştığını belirtti. Bakanlık, yılda iki kez düzenli olarak gerçekleştirilen bu yardımlarla birlik ve beraberliği pekiştirmeyi ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Konya'ya kurduğu istasyonla kullanıcının imdadına yetişen EN YAKIT yine ilki yaptı
'Şehit Kokusu'na Ceza Geldi
Mazda, Mercedes ve Toyota ABD'de 150 Bin Aracı Geri Çağırdı
Elektrik ve Doğalgaza Kış Öncesi Zam Beklenmiyor: Ekim Tarifeleri Sabit Kaldı
Volkswagen ID. Buzz Türkiye Fiyatı Belli Oldu