İki Genç Kızı Kalaşnikofla Tehdit Eden Şüpheli Tutuklandı

Bursa İnegöl'de, iki genç kızı takip ve tehdit ettiği iddia edilen Hasan S. (29), çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Sosyal medyada yayılan tehdit mesajlarında, şüphelinin kalaşnikof marka silahla kızların kapısına dayandığı ortaya çıktı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşanan olay, sosyal medyaya yansıyan mesajlarla gün yüzüne çıktı. İddialara göre Hasan S. (29), kız arkadaşı Sümeyye K.'nin (26) evine kalaşnikof marka silahla giderek onu tehdit etti. Bununla da yetinmeyen şüpheli, Sümeyye K.'nin ablası Hülya K.'ye (28) sosyal medya üzerinden korkutucu mesajlar gönderdi. Mesajlarda, "Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum, sonra satacağım" gibi ifadeler yer aldı.

Ablası Ekran Görüntüsü Alarak Polise Bildirdi

Bu tehdit karşısında büyük bir endişe yaşayan abla Hülya K., kardeşi Sümeyye K.'ye durumu bildirdi. Tehdit mesajlarının ekran görüntülerini alan abla ve kardeşi, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Hasan S. hakkında şikayette bulundular. Polis ekipleri hızla harekete geçerek şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

"Mesajları Ben Atmadım" Savunması

Gözaltına alınan Hasan S., verdiği ifadede, "Ben o mesajları atmadım, suçlamayı kabul etmiyorum" diyerek kendini savundu. Ancak sosyal medyaya yansıyan mesajlar ve kızların şikayeti sonrası, şüpheli mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan Hasan S., cezaevine gönderildi.

Tehdit Mesajları Büyük Tepki Çekti

Sosyal medyada yayılan tehdit mesajları ise büyük yankı uyandırdı. Şüphelinin "Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum, sonra satacağım" gibi ifadeleri ve Sümeyye K.'nin, "Kaçmaya çalışırken kolumu ısırdı, keleşle kapıma geldi" sözleri, kamuoyunda infiale yol açtı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Asansör Boşluğuna Düşen 12 Yaşındaki Zehra Yıldız Hayatını Kaybetti
Gazeteci Can Ataklı’ya 10 ay hapis cezası
Tır refüje düştü, dorsedeki patatesler yola saçıldı
Kulu'da Ev Müştemilatında Yangın: İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti
Polisten kaçan tır sürücüsü 2 aracı ezdi: O anlar kamerada