İŞKUR, 50 bine yakın vatandaşı işverenle buluşturdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "23 Eylül'den bugüne, 50 bine yakın iş arayan vatandaşımıza işverenler tarafından ulaşıldı. Sistem üzerinden 34 bin 736 sorgulama yapıldı" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabında üzerinden ile İŞKUR'a kayıtlı iş arayan vatandaşların verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, Aday Havuz Sistemi sayesinde işverenler ile İŞKUR'a kayıtlı iş arayan vatandaşlarımızı buluşturduklarını belirterek, "23 Eylül'den bugüne; 50 bine yakın iş arayan vatandaşımıza işverenler tarafından ulaşıldı. Sistem üzerinden 34 bin 736 sorgulama yapıldı. Yenilikçi uygulamalar ile iş gücü piyasasını daha verimli hale getirmeye ve istihdamımızı güçlendirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Kendiliğinden yetişiyor, bağı 30 liradan yok satıyor
Konya'nın ilçesinde ilk ihracat sevinci! Gümrük açıldı
Gram altın 4 bin TL sınırında
40 Yıldır Yüksek Binalar Diken Firma, Şimdi İflasa Düşüyor
Ereğli İl Olmadan Depoları Doldurdu!