İsmil Yakınlarında Feci Kaza: Sürücü ve 3 Çocuk Hayatını Kaybetti

Konya-Adana karayolunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Kazada araç sürücüsü ve küçük çocuklar da yaşamını yitirdi.

Dün akşam saatlerinde Konya-Adana karayolu İsmil Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Abdurrahman Kaplan'ın kullandığı 65 NY 981 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.

Olay Yerinde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre, araçta bulunan 3 yaşındaki Kübra Bite ve 5 yaşındaki Öykü Bite olay yerinde hayatını kaybetti.

Hastanede 2 Kişi Daha Yaşamını Yitirdi

Kazada yaralanan 4 kişi ambulanslarla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan araç sürücüsü Abdurrahman Kaplan ve 6 yaşındaki Melek Kaplan da hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 2 yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İncelemeler Devam Ediyor

Kazanın nedenine ilişkin incelemeler polis ve jandarma ekipleri tarafından sürdürülüyor. Olay yerinde ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 4 kişi hayatını kaybederken, yaralıların tedavisi devam ediyor.

Konya'da yaşanan bu trajik kaza, bir kez daha trafik güvenliği konusunun önemini gözler önüne serdi. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ankara’da Silahlı Saldırı: İş Adamı Nihat Karaarslan Hedef Alındı
Sosyal Medya Provokatörüne Operasyon: Batuhan Ç. Adliyeye Sevk Edildi
PKK'lı Teröristler Köylerde Mühimmat Depolarını Patlattı: Siviller Tehlikede
Antalya'daki Tur Midibüsü Kazası Kamerada
Dr. Ender Saraç’a, cinsel istismar suçlamasından beraat