İstanbul parça parça dökülüyor

Kartal Cevizli Mahallesi'nde 5 katlı bir binanın 2. kat balkonunun çökmesi sonucu bina tahliye edildi. Olayda şans eseri can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Kartal Cevizli Mahallesi Ardıç Ağacı Sokak'ta, saat 18.00 sıralarında 5 katlı bir binanın 2. katındaki balkon çöktü. Edinilen bilgiye göre, çökmenin yaşandığı esnada balkonda kimsenin bulunmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Olay yerine hızla intikal eden ekipler, bina sakinlerini tahliye ederek güvenlik önlemleri aldı.

Ekiplerin Çalışmaları Sürüyor

Olayın ardından bölgeye gelen ekipler, binanın çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Binanın yapısal durumu incelenirken, çevredeki binalar ve sokakta da güvenlik tedbirleri arttırıldı. Şu an için olayla ilgili çalışmalar devam ediyor ve yetkililer, binanın güvenliği ile ilgili gerekli kontrolleri sürdürüyor.

Vatandaşların Dikkatine

Yetkililer, vatandaşları bölgedeki güvenlik önlemlerine uymaları konusunda uyardı. Binanın yakınında oturan sakinler, yetkililerin yönlendirmelerine dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirildi. Olay yerindeki çalışmalar tamamlanana kadar bölgedeki güvenlik tedbirlerinin süreceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

İSTANBUL Haberleri

Yalı Köşkü'nün atıl binası sonunda yıkılıyor
Alev alan motosiklete apartmandan su döktüler
İstanbul Bayramdan Önce Serinleyecek
Boğaz'ın incisi Memduh Paşa Yalısı'nda 130 Milyon Liralık Döviz Soygunu