İYİ Parti'den İstifa Eden Göker Gözütok Ne İş Yapıyor? Mesleği Ne?

İYİ Parti Talas Belediye başkan adayı Göker Gözütok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Gözütok, inşaat sektöründe faaliyet gösteren başarılı bir iş insanı olarak tanınıyor.

Göker Gözütok İYİ Parti’den İstifa Etti

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren başarılı iş insanı Göker Gözütok, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. 2019 yerel seçimlerinde Talas Belediye başkan adayı olan Gözütok, partideki yolculuğunu noktaladığını belirterek, inançlarına ters düşen bir yolda ilerlemek istemediğini ifade etti.

Gözütok’un İstifa Açıklaması

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gözütok, şu sözleri kullandı:

"İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyorum. Kendi nefsimi milletin çıkarlarının önüne koymam. İnanmadığım yolda yürümem. Muhalefeti yapıyormuş gibi yapmam."

Bu sözlerle partiden ayrıldığını duyuran Göker Gözütok, gelecekteki siyasi duruşu ve projeleri hakkında ise detaylı bir açıklama yapmadı.

Göker Gözütok Kimdir?

İş adamı Göker Gözütok, inşaat mühendisliği alanında faaliyet gösteren Göker Gözütok Mühendislik firmasının sahibidir. 2008 yılında eşi Sevda Gözütok ile birlikte başlattıkları mimarlık ve mühendislik yolculuğu, sektörde önemli projelerle adından söz ettirdi. Gözütok, hem iş dünyasında hem de siyasi alanda dikkat çeken bir isim olarak biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ankara İtfaiyesine 300 Yeni Personel Alımı Yapılacak
Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Tartışmalarına Yanıt: Kim Öle Kim Kala
YRP'den erken seçim için tarih önerisi
AK Parti Konya'da İstifa
CHP'li Muhammed Turalı'dan Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın Eşi Hakkında Rüşvet İddiası!