Kaçmaya çalışırken polisin kucağına düştü

Afyonkarahisar'da 5 yıl hapis cezası ile aranırken polis tarafından saklandığı evde kıstırılan şahıs balkondan atlayarak kaçmaya çalışırken bacağının kırılması sonucu yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan, ayrıca ruhsatsız silah bulundurma suçundan aranan çok sayıda sabıkası bulunan C.S., isimli şahsın polise yakalanmamak için devamlı adres değiştirdiği belirlendi.

Ekipler tarafından yapılan araştırma sonucunda Cumhuriyet Mahallesinde bir adreste saklandığı tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle adrese baskın yapıldı.

Polisi bir anda karşısında gören C.S 1'inci katta bulunan ikametin balkonundan atlayarak kaçmaya çalışmış ancak ayağının kırılması sonucu EKİPLER tarafından yakalandı. Şahıs üniversite hastanesindeki tedavisinin ardından cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

DİJİTAL TUZAK BOZULDU
DAĞCILAR İÇİN KONYA'DAN HELİKOPTER KALKTI
TUZLA’DA TERSANEDE İSKELE ÇÖKTÜ: 2 İŞÇİ YARALANDI
TRAFİKTE ÖLÜMÜNE DAYAK
Bursa'da genç Furkan'ın acı ölümü