Kahreden olay: Tandıra düşen 1 yaşındaki Enver yaşam mücadelesini kaybetti

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, tandır ateşine düşerek ağır yaralanan 1 yaşındaki Enver Eren Karabacak, iki buçuk ay süren tedaviye rağmen yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Karagedik Mahallesi'nde 18 Haziran günü meydana gelen üzücü olayda, henüz 13 aylık olan Enver Eren Karabacak, evinin bahçesinde oyun oynarken dengesini kaybederek tandır ateşine düştü. Ailesinin durumu geç fark etmesi sebebiyle küçük çocuk, yaklaşık 10 dakika boyunca köz ateşine maruz kaldı. Vücudunda derin yanıklar oluşan minik Enver, acilen hastaneye kaldırıldı ve burada iki buçuk ay boyunca tedavi gördü. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenaze Gözyaşları İçinde Defnedildi

Yaşamını yitiren Enver Eren Karabacak için Karagedik Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Küçük Enver, gözyaşları arasında defnedildi. Aile, büyük bir acı içinde oğullarını son yolculuğuna uğurlarken, annenin ve babanın ifadelerinin alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Komşu Anlattı: "Çocuk Oynarken Ateşe Gitmiş"

Olayla ilgili konuşan mahalle sakinlerinden Resul Gedik, "Çocuğun annesi bir işle meşgulken, minik Enver oyun oynarken tandıra düşmüş. Annesi durumu fark edene kadar çocuk ağır yaralanmış. Gözleri ve elleri yanmış. Hastaneye kaldırıldığında durumu çok ağırdı. Maalesef, 70 gün süren tedaviye rağmen kurtarılamadı" ifadelerini kullandı.

Olayın derinlemesine incelenmesi amacıyla soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Narin Güran cinayetinde tutuklu Nevzat Bahtiyar’dan şok itiraf
Apartmanın önünde çalılıklar arasında ceset bulundu
Tamirci kılığına giren polis, aranan şahsı yakaladı
Elebaşı yurt dışında tutuklu olan suç örgütüne Konya dahil 6 ilde operasyon
Hatice Musaoğlu'nun gelini Nevin'de tutuklandı