Karaman'da Feci Olay: Aracını Kurtarmaya Çalışırken Kanala Düşen Sürücü Boğuldu

Karaman'ın Çakırbağ köyü yakınlarında aracını kurtarmaya çalışırken su dolu kanala düşen 55 yaşındaki Kadir Kırdağ, boğularak yaşamını yitirdi. Olay yerinde bulunan alkol şişeleri dikkat çekerken, soruşturma başlatıldı.

Karaman'ın merkeze bağlı Çakırbağ köyü yakınlarında sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen kazada, Kadir Kırdağ (55), kullandığı 70 DK 556 plakalı panelvan aracıyla geri manevra yaparken kanalda askıda kaldı. Kırdağ, aracını kurtarmak için aşağı indiği sırada dengesini kaybederek su dolu beton kanala düştü.

İhbar Üzerine Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Sabah tarlasına çalışmaya giden bir vatandaş, kanalda bir kişinin olduğunu fark ederek durumu 112 Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, sudan çıkardıkları Kadir Kırdağ'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kadir Kırdağ'ın Ölüm Sebebi Otopsi Sonucunda Belirlenecek

Olay yerinde Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından, Kadir Kırdağ'ın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aracında Bulunan Alkol Şişeleri Dikkat Çekti

Öte yandan, Kadir Kırdağ'ın aracında bulunan alkol şişeleri dikkatlerden kaçmadı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Down sendromlu öğrencinin ağzının bantlandığı fotoğrafa inceleme
Mobbing iddiasıyla müdüre silah çeken öğretmen tutuklandı
Afyon’daki otobüs kazasında muavin hayatını kaybetti
Aksaray'da feci otobüs kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Ankara'da Siyasi Parti Genel Merkezine Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı