Karaman’da hafif ticari araçlar çarpıştı: 3 yaralı

Karaman’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Olay, Alacasuluk Mahallesi Göksu Bulvarı üzerindeki Otogar kavşağında saat 08.15 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Mehmet A. yönetimindeki 16 JTE 37 plakalı Citroen marka hafif ticari araç, Burhan E.’nin kullandığı 42 BEP 53 plakalı Peugeot marka hafif ticari araçla kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Peugeot marka araç takla atarak yön levhasının direğine çarparak durabildi.

Yaralıların Durumu

Kaza sonucunda her iki aracın sürücüsü ve Peugeot aracında yolcu olarak bulunan Cafer E. yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olay Yeri İncelemesi

Kazanın ardından, olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili tahkikat başlattı. Trafik akışının sağlanması için gerekli önlemler alındı ve incelemeler yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Dilan Polat komşu kavgasında beraat etti
Düğünden çıktılar, kaza yaptılar: 22 yaralı
Lüks rezidansta kaçak silah üretimi
Konya merkezli FETÖ operasyonunda 10 gözaltı
Ormana el bombası ve kalaşnikof gömerken yakalandılar