Karatay'da servis minibüsleri çarpıştı: 7 yaralı

Kaza, dün saat 18.15 sıralarında Merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. İki servis minibüsünün çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 10625. Sokak üzerinde seyir halinde olan Mustafa A. idaresindeki 42 C 0408 plakalı Fiat marka servis minibüsü ile Hasan A. idaresindeki 42 C 0572 plakalı Citroen marka servis minibüsü kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Mustafa A. idaresindeki servis minibüsü takla atarak ters döndü.

Olay Yerine Anında Müdahale

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada, servis minibüsü sürücüleri yara almazken, takla atan servis minibüsünde bulunan ve yaralanan 7 kişi yapılan ilk müdahalenin ardından şehir merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis Ekipleri İnceleme Başlattı

Polis ekipleri olay yerinde detaylı bir inceleme yaptıktan sonra, kazaya karışan araçlar kaza mahallinden kaldırıldı. Sürücüler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Seydişehir'de Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: Aynı Aileden 3 Kişi Yaralandı
Muhammet Oğuzhan Yaşar'ın hayatını kaybettiği olayda 9 gözaltı
Arşiv Belgeleriyle Filistin Sergisi Meram'da Ziyarete Açıldı
Kalp krizi geçiren hasta hava ambulansıyla Konya'ya getirildi
Konya'da Motosiklet Sürücüsünün Tehlikeli Yolculuğu Kameraya Yansıdı