Karnına sapladığı bıçakla hastaneye kaldırıldı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan bir kişi, karnına sapladığı bıçakla hastaneye kaldırıldı. Olay, Alaylar İki Mahallesi'nde meydana geldi.

Gece saatlerinde, Alaylar İki Mahallesi 152308 Sokak üzerinde bulunan bir evde, akli dengesi yerinde olmayan ve duymayan S.S., kız kardeşi ve yeğeni ile birlikte oturuyordu. Bir anda eline geçirdiği bıçakla kendisini karnından bıçaklayan S.S.'yi gören kız kardeşi durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Ambulans ve Polis Ekipleri Olay Yerinde

İhbarın ardından kısa sürede olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, S.S.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra, karnındaki bıçakla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Tahkikat Başlatıldı

Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından tahkikat başlatıldı. S.S.'nin sağlık durumu ve olayın nedenine ilişkin araştırmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Ali Erkan Kavaklı'dan Başarı ve Mutluluk Üzerine Konferans
Alkollü Sürücü Bariyerlere Çarptı
KONESOB Başkanından Konyalı Ailelere Çağrı
Beyşehir’de kaza: Çarptığı tırın altında sürüklendi
Konya Yeni Sanayi Sitesi 2025 Haziran'da Teslim Edilecek