Kentteki işsizlik sorununa çözüm olacak proje

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kentteki işsizlik sorununa çözüm olacak Hatay Kariyer ve İstihdam Merkezi (HAKİM) projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hatay Kariyer ve İstihdam Merkezi (HAKİM) projesinin tanıtım ve imza töreni Antakya HBB Yerleşkesi Habitat İstasyon Salonu'nda düzenlendi. Proje, kentteki işsizlik sorununa çözüm bulmak ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla geliştirildi. Deprem sonrası yaralarını sarmaya devam eden Hatay'da, HAKİM projesi ile vatandaşlara yeni iş fırsatları sunulacak.

Hatay Valisi Masatlı: "İnsanlarımızın işsiz kalmaması gerekir"

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay'ın ithalat ve ihracat alanında önemli bir kent olduğunu belirterek, bu projeyle insanların işsiz kalmaması gerektiğini vurguladı. Masatlı, "Hatay Kariyer ve İstihdam Merkezi, sadece Hatay için değil, ülkemizin birçok bölgesine ilham kaynağı olacak. Bu değerli projeye katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Mehmet Öntürk: "Vaatlerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz"

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, seçim vaatleri arasında yer alan projelerden birini daha hizmete sunduklarını ifade ederek, HAKİM projesinin amacının gençlere iş imkânı sunmak ve işletmelere kaliteli personel kazandırmak olduğunu söyledi. Öntürk, "Bugün bir vaat daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum" diyerek projeye verdiği önemi vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Cem Garipoğlu’nun kemikleri yeniden defnedildi
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Domuz Eti Skandalı Açıklaması
Dijital Dünyada 'İncel' Tehdidi: Nedir Bu İncel
Lübnan’daki Türk vatandaşlarını tahliye edecek gemi Beyrut’tan ayrıldı
TOKİ’den Sahtekarlık Uyarısı: Vatandaşlar Dikkat!