Kırım Ateş Topluluğu Seydişehir’de Sahne Alacak

Dünya Kırım Tatar Derneği’nin organizasyonuyla, Kırım Ateş Topluluğu 28 Ekim 2024 Pazartesi günü Konya-Seydişehir’de unutulmaz bir konser verecek. Etkinlik, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 20.00’de gerçekleştirilecek.

Dünya Kırım Tatar Derneği, bugüne kadar birçok sosyal, kültürel ve yardım etkinliğine imza attı. Ramazan ve Kurban Bayramları’nda Kırım’a çeşitli yardımlarda bulunan dernek, bu kez kültürel bir etkinlik düzenleyerek Kırım Ateş Topluluğu’nu Seydişehir’de ağırlayacak. Konser, 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

Kırım Rüzgârı Seydişehir’de Esecek

Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış, “Kırım Ateş Ansamblı'nı Seydişehir’de misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Qırımtatar halk danslarını sergileyerek, Kırım’ın zengin kültürünü seyircilerimize sunacaklar. Seydişehir’de adeta bir Kırım rüzgârı esecek,” dedi. Sarıkamış, Konya ve Seydişehir halkını bu özel etkinliğe davet etti.

Sponsorluk ve Davetiye Bilgisi

Konsere katılmak veya etkinlikle ilgili sponsorluk ve davetiye bilgisi almak isteyenler, “0542 722 30 44” numaralı telefonla iletişime geçebilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

'Takıntılar' Filmi Seyirciyle Buluştu
61. Altın Portakal Film Festivali: Antalya Film Forum'da Ödüller Sahiplerini Buldu
UNESCO Dünya Kültür Mirası Diyarbakır Surları’na Demir Korkuluk Takıldı
Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde fotoğraf sergisi açıldı
Hatay’ın 6 Lezzetine Coğrafi İşaret Tescili