Kırmızı ışıkta futbol şöleni

Kapadokya'nın mistik atmosferinde, Kolombiyalı turist Camilo Andrés Garzn, futbol topuyla kırmızı ışıklarda bekleyen araçlara renkli bir gösteri sunuyor.

Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde turistlerin ilgi odağı haline gelen bir gösteri, Kolombiyalı turist Camilo Andrés Garzn tarafından sergileniyor. Sıradışı bir yetenek olan futbol topuyla hünerlerini sergileyen Garzn, Kapadokya'nın mistik dokusuna renk katıyor.

Garzn, "Adım Camilo Andrés Garzn ve sosyal medyada Camilo Freestyler Conca olarak tanınıyorum. Kapadokya'da yaklaşık iki haftadır bulunuyorum ve burada eşsiz bir deneyim yaşıyorum" diyerek gösteri serüvenini anlatıyor. Hindistan'ın Goa kentinde çeşitli etkinlikler düzenleyen bir ekip ile çalıştıklarını belirten Garzn, Kapadokya'ya gelerek farklı bir deneyim yaşadıklarını ifade ediyor.

Kırmızı ışıklarda bekleyen araç sürücülerine futbol topuyla gösteri yaparak onlara moral ve motivasyon sağlayan Garzn, "Bu benim için hem eğlenceli bir aktivite hem de ek gelir kaynağı oluyor. Kapadokya'nın insanları çok samimi ve misafirperver. Gösterimizi izleyenlerin desteği ve tebessümleri bizi mutlu ediyor" şeklinde konuşuyor.

Peribacaları arasında da gösteri yapma fırsatı bulan Garzn, turistlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Kapadokya'nın doğal güzelliklerini futbol keyfiyle birleştiren bu gösteri, ziyaretçilerin unutulmaz anıları arasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

B Sınıfı Ehliyet Sahiplerine Müjde: 250 cc Motosiklet Kullanma Hakkı Kapıda!
Ahu Tuğba'nın Cenazesi Yarın
Yerli ve milli sıcak hava balonu Bosna Hersek’te gösteri uçuşu yapacak
Türkiye Diyanet Vakfı, Lübnan için yardım kampanyası başlattı