Kış hazırlığı yangında kül oldu

Konya'nın Kulu ilçesinde samanlık, kömürlük ve kiler olarak kullanılan yapıda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangın sonucu büyük çapta maddi zarar meydana geldi.

Kulu'nun Dipdede Mahallesi'nde yer alan Mesut Gündoğan'a ait müstakil evin bahçesindeki tek katlı yapıda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Mahalle sakinleri yangını söndürmek için seferber olurken, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonucu itfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yangının sebebi henüz belirlenemezken, olay yerinde soğutma çalışmaları yapıldı.

Büyük Maddi Zarar Oluştu

Yangında samanlık, kömürlük ve kiler olarak kullanılan yapı tamamen yanarak büyük maddi zarara yol açtı. Çatısı tamamen yanan yapıda kış hazırlıkları kapsamında depolanan saman, arpa, un ve kömür de kullanılamaz hale geldi. Dipdede Mahallesi Muhtarı Ergin Taş, yangının büyük zarara neden olduğunu ve bu nedenle kış hazırlıklarının zora girdiğini belirtti. Yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırmalar sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Böcek ilacıyla Ahmet Enes'in ölümüne sebep olan kiracı ve satıcıya 15 yıla kadar hapis talebi
Konya Merkez İmam Hatip Lisesi'nin Yeni Binasının Temeli Atıldı
Ereğli'de Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Merkezi Açıldı
Konya'nın Kapsül'ü TEKNOFEST Adana'ya damga vurdu
Beyşehir'de Ürün Kalitesi Kontrol Altında