Konya Dahil 6 İlde 'Daltonlar' Çetesine Operasyon: 25 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Antalya merkezli olarak Konya dahil Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlü6 ilde düzenlenen operasyonda, "Daltonlar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 25 kişi adliyeye sevk edildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Antalya merkezli İstanbul, Adana, İzmir, Konya ve Diyarbakır illerinde "Daltonlar" çetesi olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik "Kuyu-27" operasyonu düzenlendi.

Örgütün liderliğini yurtdışında tutuklu bulunan Beratcan Gökdemir'in yaptığı öğrenildi.

25 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 25 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi. Daha önce yakalanan ve adliyeye çıkarılan 9 şüpheliyle birlikte toplam gözaltı sayısı 34’e ulaştı. Yetkililer, operasyonların devam edeceğini ve suç örgütüne yönelik mücadelenin sürdürüleceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

DİJİTAL TUZAK BOZULDU
DAĞCILAR İÇİN KONYA'DAN HELİKOPTER KALKTI
TUZLA’DA TERSANEDE İSKELE ÇÖKTÜ: 2 İŞÇİ YARALANDI
TRAFİKTE ÖLÜMÜNE DAYAK
Bursa'da genç Furkan'ın acı ölümü