Konya Ereğli’de Okul Geçit Görevlileri Sertifikalarını Aldı

Ereğli’de okul önlerinde yaşanabilecek kazaların önlenmesi amacıyla düzenlenen eğitim programını başarıyla tamamlayan öğretmen, öğrenci ve velilere sertifikaları verildi.

2024-2025 Eğitim Öğretim yılıyla birlikte Konya'nın Ereğli ilçesinde, okul önlerinde yaşanabilecek trafik kazalarını önlemek amacıyla önemli bir eğitim programı gerçekleştirildi. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği tarafından düzenlenen eğitim programı kapsamında, okul geçitlerinde görev almak isteyen öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik kapsamlı bir kurs düzenlendi.

70 Katılımcıya Eğitim Verildi

Toplamda 70 katılımcının yer aldığı eğitimde, öğrencilerin okul geçitlerinde güvenli giriş ve çıkışlarını sağlamak adına hayati bilgiler aktarıldı. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Gölükçü’nün de katılımıyla gerçekleştirilen programda, trafik güvenliği ve kazaların önlenmesi konusunda katılımcılara detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Sertifikalar Törenle Teslim Edildi

Eğitim programını başarıyla tamamlayan katılımcılar, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törende sertifikalarını aldı. Bu eğitimle, öğretmen, öğrenci ve veliler, okul önlerinde trafik kazalarının önlenmesine katkıda bulunarak öğrencilerin güvenliğini sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Beyşehir Gölü’nün balıkçı tekneleri denetlendi
Konya'da Park Duvarına Çarpan Otomobilde 3 Kişi Yaralandı
NEÜ'den Özbekistan çıkarması
Konya'da Otomobille Çarpışan Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Yaralandı
Beyşehir'de Elektrikli Bisiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı, Sürücü Kaçtı