Konya Merkezli Fuhuş Operasyonuyla 9 Kadın Kurtarıldı

Konya Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda, fuhuş suçuna karışan 5 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 9 mağdur kadın kurtarıldı ve 62 bin 960 TL ile dövize el konuldu.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Konya merkezli olmak üzere İstanbul ve Kocaeli'nde düzenledikleri eş zamanlı operasyonlarla fuhuş suçu işlendiği tespit edilen 11 farklı adrese baskın yaptı. Operasyona toplamda 24 ekip ve 61 personel katıldı.

5 Şüpheli Gözaltında

Operasyonlar kapsamında, 9'u Konya’da, 1’i İstanbul’da, 1’i de Kocaeli’de olmak üzere toplam 11 adrese baskın yapıldı. Yapılan baskınlar sonucunda fuhuş suçuna karıştığı tespit edilen 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9 Mağdur Kadın Kurtarıldı

Operasyonlarda 1’i Türk, 8’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 9 mağdur kadın kurtarıldı ve muhafaza altına alındı. Kadınların sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra gerekli işlemler için ilgili birimlere sevk edileceği belirtildi.

Maddi Delillere El Konuldu

Yapılan aramalarda, 62 bin 960 TL nakit para ile yaklaşık 3 bin TL değerinde dövize el konuldu. Operasyonların ardından şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Park halindeydi, biranda yanmaya başladı
Çocuklar ve Gençler İçin Özel Bir Proje: Karatay Hoşkubbe Hizmete Hazır
Hırsızlık baskınından tabanca ve tarihi eser çıktı
Yaşlı çifti korkutup dolandırdı, ekmek parası bile bırakmadı
Muhammet Oğuzhan Yaşar'ı hayattan koparan trafik kavgasında 7 kişi tutuklandı