Konya Şeker'den 120 Milyon TL'lik Motorin Avansı

Türkiye'nin Gıda Devi Konya Şeker, 2024-2025 Kampanya Döneminde Üretici Ortaklarına Destek Olmaya Devam Ediyor

Türkiye'nin önde gelen şeker ve gıda üreticisi Konya Şeker, 2024-2025 kampanya döneminde pancar ekimi yapan üretici ortaklarına yönelik desteklerini sürdürüyor. Bugün saat 17.00 itibarıyla, 120 milyon TL'lik motorin avansı üretici ortakların hesaplarına yatırıldı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan 293 milyon TL'lik çapa avansı ve patates avansı ödemelerinin ardından gerçekleştirilen motorin avansı ödemesi, Konya Şeker'in üretici ortaklarına yönelik sağladığı desteklerin bir parçası olarak öne çıkıyor. Bu ödemeler, üretici ortakların bayram öncesi mali yüklerini hafifletmeyi amaçlıyor.

Konya Şeker'in bu adımı, tarımsal üretimin desteklenmesi ve çiftçilerin üretim süreçlerindeki finansal rahatlığını sağlamak için atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu konuyla ilgili olarak, "Üretici ortaklarımızın hesaplarına yatırdığımız bu motorin avansı, çiftçilerimizin elini rahatlatacak. Bu desteklerin tarımsal üretimimize olumlu katkılar sağlamasını umuyor, çiftçilerimize bol kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Konya'ya kurduğu istasyonla kullanıcının imdadına yetişen EN YAKIT yine ilki yaptı
'Şehit Kokusu'na Ceza Geldi
Mazda, Mercedes ve Toyota ABD'de 150 Bin Aracı Geri Çağırdı
Elektrik ve Doğalgaza Kış Öncesi Zam Beklenmiyor: Ekim Tarifeleri Sabit Kaldı
Volkswagen ID. Buzz Türkiye Fiyatı Belli Oldu