Konya Seydişehir'de TOKİ Kura Heyecanı! 489 Konut Sahibine Kavuştu

Konya'da TOKİ konutlarına olan ilgi sürüyor! Seydişehir ilçesinde düzenlenen kura çekimiyle 489 kişi, hayallerindeki eve kavuşmaya bir adım daha yaklaştı.

Konya'nın dinamik ilçesi Seydişehir'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. 496 konut için 489 hak sahibi arasında yapılan kura çekimiyle birlikte yüzlerce aile ev sahibi olma yolunda önemli bir adım attı. TOKİ'nin Türkiye genelinde olduğu gibi Konya'da da konut ihtiyacına yönelik çözümler üretmeye devam ettiği bir kez daha görüldü.

Seydişehir TOKİ Kura Çekilişi

49 bin nüfuslu Seydişehir'de gerçekleşen kura çekimiyle birlikte ilçenin çehresi değişiyor. TOKİ projeleri sayesinde ilçede hem konut ihtiyacı karşılanıyor hem de istihdam olanakları artıyor. Seydişehir halkı, TOKİ'ye bu önemli yatırımı için teşekkür ediyor.

TOKİ, Türkiye'nin Konut Sorununa Çözüm Oluyor

Son 22 yılda 1 milyon 750 binden fazla konut teslim eden TOKİ, Türkiye'nin en büyük sosyal konut projelerine imza atıyor. Konya, TOKİ'nin yatırımlarından en çok faydalanan iller arasında yer alıyor. Bu sayede yüz binlerce vatandaşımız ev sahibi olma hayaline kavuşuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Ali Erkan Kavaklı'dan Başarı ve Mutluluk Üzerine Konferans
Alkollü Sürücü Bariyerlere Çarptı
KONESOB Başkanından Konyalı Ailelere Çağrı
Karnına sapladığı bıçakla hastaneye kaldırıldı
Beyşehir’de kaza: Çarptığı tırın altında sürüklendi